Op zoek naar een Onafhankelijke Taxateur?

Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in voor het maken van een afspraak.

Werkwijze

  1. U vult eerst het aanvraagformulier in.
  2. U ontvangt dan binnen 5 minuten een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag met daarin ook de contactgegevens van onze lokale onafhankelijke taxateur.
  3. Deze onafhankelijke lokale taxateur neemt vervolgens binnen 24 uur contact met u op om een taxatie afspraak te maken.
  4. De taxateur zal vervolgens op de afgesproken tijd en datum de woning taxeren.
  5. Nadat de woning bezocht is door de taxateur, zal deze uiterlijk vijf werkdagen na het bezoek aan de woning het taxatierapport naar u toesturen.
  6. De factuur dient u binnen twee weken na ontvangst te voldoen. Mocht deze betalingstermijn niet worden gehaald, dan zijn wij genoodzaakt administratiekosten van € 25,- in rekening te brengen.

Wij garanderen het volgende:

  • Onze taxateurs zijn allemaal aangesloten bij een van de brancheorganisaties NVM, VBO of VastgoedPRO. Daarnaast staan onze taxateurs vermeld in het register NRVT;
  • Het taxatierapport voldoet aan alle eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte. Deze zijn vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF);
  • De taxateur die u wordt toegewezen taxeert altijd binnen de (door branchevereniging opgestelde) toegestane straal van zijn vestigingsplaats. Hierdoor is de taxateur altijd goed bekend met de lokale omstandigheden, en kan hij deze omstandigheden meenemen in het bepalen van de waarde van de woning.
  • U ontvangt een 100% garantie dat de taxatie voldoet aan de eisen die de Nederlandse hypotheekverstrekkers stellen. Wordt het taxatierapport, om wat voor reden dan ook, toch niet geaccepteerd, dan ontvangt u van ons een gratis hertaxatie.
Vbo makelaar Vastgoedpro SCVM Vastgoedcert